[su_row]

[su_column size=”2/3″]

Vreme je za Pony kutak!

Pravi je trenutak da saznate šta znači 10 u 1

PONY KUTAK je pravo mesto za uživanje cele porodice. To je oaza:
1. zdravlja,
2. sporta,
3. rekreacije,
4. uživanja,
5. opuštanja,
6. igranja,
7. edukacije,
8. kreativnih stvaralačkih radionica,
9. oaza smeha i
10. poligon mašte.

U mirnom delu Petrovaradinske tvrdjave deca će se opuštati i igrati dok jašu na PONY ljubimcima, razvijaće svoje mentalne i fizičke sposobnosti uz stručni nadzor trenera i terapeuta.
Za to vreme, uz pesmu ptica sa obližnjeg drveća, roditelji i ostali posetioci se opuštaju i relaksiraju u jedinstvenoj bašti slezove boje. Daleko od stresa i svakodvenog pritiska PONY KUTAK je mesto gde cela porodica obnavlja pozitivnu energiju.

Proverite zašto smeh ovde caruje, uverite se i vi zašto se ovde jednom dođe i zauvek ostaje, podelite i vi sa najmilijim članovima svoje porodice radost i sreću bezbrižnog detinjstva.

PONY KUTAK širi ruke onima koji umeju da pruže jer ovde se druže oni koji nesebično daju svoju ljubav i srce.

Pravi je trenutak za PONY KUTAK jer ovde se vreme meri spokojem, miris prirode danima vam ne izlazi iz duše a dečiji smeh se čuje od ljuljaške do korlata, od peščane oaze do cvetnih livada.

I vama je proleće zagolicalo maštu, probudilo mirise detinjstva! Šta čekate? Ponesite dobru volju jer, gde ima volje ima i načina. Čekamo vas!

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

Deca su rekla:

[su_quote cite=”Milan Nikolić”]Svaki put kada dođem u Pony kutak, Popaju dam da ruča jabuke, male, zato što je i on mali.[/su_quote]

[su_quote cite=”Sara Sabadoš”]Meni se od svega najviše sviđa Sofija, zato što je mirna kada je jašem.[/su_quote]

[su_quote cite=”Jovana Petrović”]Ja najviše volim Popaja, zato što je tako mali i sladak je i mogu da ga vodim u šetnju.[/su_quote]

[su_quote cite=”Arbutina Teodora”]Pony kutak je najlepše mesto na svetu![/su_quote]

[su_quote cite=”Maša Boškovski”]Konji su lekoviti. Kad god me nešto boli, ja samo kažem mami da me vodi kod konja i sve odma prođe![/su_quote]
[/su_column]
[/su_row]

 


 

Draga deco, nalazimo se u Novom Sadu, u neposrednoj blizini samog centra. Mi smo oaza sporta, rekreacije, uživanja, opuštanja, igre, edukacije, kreativnih radionica, smeha, poligon mašte!
Ovde možete jahati ponije i družiti se sa njima. Za velike ljubitelje malih konja organizujemo školu jahanja (deca od dve do sedam godina).
Vrtići, škole, školice sporta, ekskurzije i sve druge organizovane posete, bićete nam dragi gosti! Pokazaćemo Vam kako izgleda naš konjički klub, objasnićemo Vam kako brinemo o konjima i upoznati Vas sa osnovnim znanjima o konjima.
Subotom Vam pripremamo posebno iznenađenje. Uz neizostavno jahanje ponija organizujemo dodatnu zabavu i razonodu, kreativne radionice!